Det SKA bli en bok

Vi var på middag hos vänner i kväll och kom att prata om framtidsdrömmar. Jag nämnde min bok som jag skriver på dag och natt just nu. Jag berättade för min kompis Jacob att jag skulle göra en blogg om bokens tillblivelse och att han skulle bli den första som fick länken. Det har han fått nu.

Så, här är den. Bloggen “Det ska bli en bok”. Håll till godo. Här kommer jag att dela med mig av hur det kan vara att försöka skriva en bok. Det enda som är säkert är: Jag kommer inte att ge mig. Fortsättning följer.

Jag har redan ljugit

Det där med att jag skriver “dag och natt” är inte riktigt sant, eftersom det finns två småkompisar hemma hos oss som gillar sina föräldrars uppmärksamhet och eftersom jag jobbar på vardagarna. Helgmorgnar innan barnen har vaknat och helgkvällar och nätter efter att barnen har somnat. Det är ett snäpp närmare sanningen. Och där befinner jag mig just nu. Fredag kväll 23.11.

Annonser

2 reaktioner till “Det SKA bli en bok”

  1. jag SKA följa den här bloggen. huvva va spännande. när jag hittade den här länken hade jag precis rest mig från soffan för att verkställa en redigering av min egen text, som också SKA bli en bok. heja! /marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s